O nás
Jsme slovenský výrobce, se zaměřením na výrobu kvalitních plantážním čokolád. Naším cílem je vytvořit nový zážitek a dokázat, že produkty bez přidaného cukru se chutí a kvalitou vyrovnají svým méně zdravým konkurentům. Jelikož většina výrobců nenabízí alternativy pro lidi s intoleranci, rozhodli jsme se vytvořit produkt pro každého. Největší výhodou našich čokolád je, že si je můžete bez výčitek kdykoliv dopřát.
V čokoládách LASKAO najdete namísto bílého cukru přírodní sladidla jakon, xylitol a erythritol, takže jsou vhodné i pro diabetiky. Naše čokolády obsahují 100% kakaové máslo, namísto sojového lecitinu používáme lecitin slunečnicový, i když většina našich čokolád neobsahuje lecitin vůbec.
Čokolády vyrábíme metodou BEAN TO BAR tzn. od kakaových bobů až po tabulku čokolády. Máme proto pod kontrolou celý výrobní proces - od výběru kakaových bobů, jejich třídění až po pražení a jejich následné zpracování. Výběrové kakaové boby, které používáme jsou v BIO kvalitě a dovážíme je z Peru z oblasti Tarapoto a San Martin.
S výrobou čokolád máme bohaté zkušenosti. Jeden z našich majitelů stál u zrodu již dvou čokoládoven a přinesl své znalosti z výroby na vytvoření nového, zdravějšího produktu. Používání alternativních ingrediencí mění fyzikální a chemické vlastnosti čokolád, a proto bylo pro nás důležité optimalizovat výrobu a nabídnout nejlepší kvalitu. Většina našich čokolád je vhodná i pro vegany. V LASKAO najdete zdravé, kvalitní a chutné čokoládové produkty, které naši zákazníci milují.