LASKAO 75% Hořká čokoláda s mandlemi
Popis a parametry
LASKAO 75% Hořká čokoláda s mandlemi
Hořká čokoláda s jemně praženými kalifornskými mandlemi vyrobená z kakaových bobů v kvalitě Fino de aroma původem z Peru, slazená jakonem a xylitolem 80 g
Proč jsme se rozhodli sladit naše čokolády jakonem a xylitolem:
- počet kalorií mají o 40% nižší než bílý cukr
- má nízký glykemický index (GI 7)
- zabraňují tvorbě zubního kazu
Složení: Kakaová hmota, xylitol, jakon, kakaové máslo, pražené mandle (min. 15%)
Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 75%
obsahuje ořechy.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
Energie | 2 347,65 kJ / 558,74 kcal |
Bílkoviny | 11,6 g |
Sacharidy | 31 g |
z toho cukry | 1,36 g |
Tuky | 45,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 21,08 g |
Vláknina | 6,47 g |
Sůl | 0 g |
Vyrobeno na Slovensku metodou BEAN TO BAR od kakaových bobů až po tabulku čokolády
Původ kakaových bobů: Peru
Odrůda: Trinitario
Kakaové boby v kvalitě FINO DE AROMA
ParametryPorovnání
Druh čokolády
Horká
Podíl kakaa
75 %
Země původu
Slovensko
LASKAO 75% Hořká čokoláda s mandlemi
Naposledy navštívené